Pel futur de Compromís

Hui hem tingut el primer Consell de País després que el dia 28 de novembre, la Gent de Compromís triara els seus cinc primers representants. Hem deixat passar este període electoral per, des de hui, començar a treballar per construir un Compromís més participatiu i donar solució a les deficiències que hem pogut experimentar estos últims mesos.

Sí, Compromís és, al meu parer, la millor eina per al valencianisme, l’ecologisme i l’esquerra valencianes, però això no lleva que podem tindre aspectes a solucionar, com la participació interna en la presa de decisions, per exemple.

Sempre he pensat que Gent de Compromís era -i és- l’element coesionador, la força positiva que manté units les formacions polítiques que composen Compromís. Nosaltres, sense ells, no som res; ells, sense nosaltres, tampoc. Els partits ens han aportat les ferramentes, la infraestructura, el material. Nosaltres els hem aportat la il·lusió de la nova participació en política, la mà d’obra, una nova forma de fer política. En definitiva, fem un bon equip i sols falta vore el resultat a les nostres institucions, on governem, per comprovar-ho de primera mà.

Doncs bé, és el moment de continuar treballant per fer un Compromís més fort, més cohesionat, més compromés. En la reunió de hui hem establert un calendari de gent ple de reptes; tenim al capdavant un manifest que vàrem aprovar a la passada assemblea, que hem de dur endavant, i que ha de ser l’esperit de canvi cap a una formació política única amb una estructura més lleugera. Per una altra banda, i mentre aconseguim este gran repte, tenim l’altre més intern, el d’estructurar satisfactòriament Gent de Compromís per poder tindre una xarxa intercomunicada a través de tot el nostre allargassat país.

Estic segur que demà traurem un bon resultat electoral. #ÉsElMoment de l’esquerra, del valencianisme i de l’ecologisme. El moment de construir tot allò que altres s’han dedicat a destruir durant anys. És el moment de traure un bon somriure perquè estem al final del túnel. Perquè arriba el millor moment de la legislatura de Rajoy, el final. I a l’endemà continuarem treballant, continuarem construint.

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (No Ratings Yet)
Cargando...

Deja un comentario